Fodnørden

Jeg er en rigtig fodnørd. Jeg elsker at kigge på fødder, arbejde med fødder og læse om fødder. Og så elsker jeg også at arbejde, lege og udfordre mine egne fødder og de elsker mig for det.

Jeg har igennem mange år arbejdet med andres fødder. Jeg er uddannet fysioterapeut og holder kurser for fagpersoner både på Sjælland og i Jylland og har afholdt over 50 workshops både formelle og mere uformelle i hele Danmark for hr. og fru og alle de problematikker de kan opleve. Jeg har også haft mange individuelle kunder med forskellige fodproblematikker. Jeg synes det er spændende og fordyber mig stadig i det og vil lære mere. Jeg sagde jo jeg er en fodnørd. Jeg opsøger ny viden i ind- og udland og kan sidde en helt almindelig aften og fordybe mig i en god og spændende bog om fødder. Disse her er nogle mine farvoritter.

Jeg vil ikke kalde mig en fodekspert. Jeg kan altid lære mere og der vil altid være nogle der ved noget andet end jeg gør. Men jeg ved rigtig meget og har set rigtig meget og så er jeg bare passioneret omkring det.

Min indgangsvinkel til fødderne er at de skal kunne bevæge sig og få lov til at bevæge sig. Som udgangspunkt er jeg ikke så meget for indlæg og specialiserede sko, men i nogle tilfælde er det nødvendigt, måske i en periode, som supplement eller aflastning, så bevægelse er muligt.

Jeg kan ikke selv prale af at have kønne fødder, men de er som de er og fungerer rigtig godt nu. Det har de ikke altid gjort og jeg har ikke altid været lige glade for dem. En fodnørd kan også have sine fodproblemer, men dem må I høre om en anden gang.

Det vigtige var at jeg gjorde noget ved det og det kan du også gøre! Se aktuelle arrangementer under fodworkshops!

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på lib@fodenerroden.dk eller 40279569.

Du kan også læse mere på www.naturligbevægelse.dk