Fodworksshop

Nye spændende workshops, der gør dine fødder sommerklar👣☀️

”Foden er Roden” på Den Grønne Gren d. 9/6 kl 18-20

Et lækkert arrangement, hvor du kan nyde en herlig Tapas imens dine fødder er i fodbad og serveret sammen med en masse fod-facts fra fodnørden.
Derefter en masse skønne fodøvelser, så dine fødder er klar til sommmeren

Læs mere her.


“Gå i Jeppe Aakjærs fodspor” d. 18/6 kl 13-15

På Jenle i Øst-Salling, hvor Aakjær boede og digtede, har de fået oprettet en digterrute, som går igennem skoven, ned til vandet og tilbage igen. Her inviterer jeg dig til at sætte fødderne fri og sanse det forskellige underlag med dine fødder.
Vi skal sanse, skabe grounding, slå rødder og føle os som havren med sine bjælder på, samt lave lidt fodøvelser undervejs og så slutter vi af med et lækkert fodbad og lidt mundgodt👣🍀

Natur, kultur og bevægelse herligt forenet i Skive Kulturuge. Læs mere lige her.


Nye datoeer afventer…

På workshoppen “Foden er Roden” arbejder vi med øvelser for hele foden og dens kontakt til resten af kroppen. Du vil kunne mærke en effekt med det samme og du får nemme øvelser du kan bruge efterfølgende. Der vil både være teori om fødderne mm og masser af praktiske øvelser på workshoppen.

Fysioterapeut og fodnørd Lisbeth Bundgaard har undervist både helt almindelige fødder, problemfødder og andre fodnørder og set hvor stor effekt det har. Hun siger at alle kan have gavn af denne workshop og de er derfor også populær. 

Prisen er 299 kr inkl 2,5 times fodarbejde, pause med kaffe/the og kage, samt en lille gave til dig og dine fødder😁👣

Tilmelding senest 3 dage før, men obs der er begrænsede pladser!Du kan tilmelde dig på lib@lisbethbundgaard.dk eller via linket her https://system.easypractice.net/event/foden-er-roden-workshop-92efc

 

Det er også muligt at booke mig til at lave en workshop hos dig/Jer, efter ønske i forhold til tid, sted og indhold. Kontakt mig på 40279569 eller lib@fodenerroden.dk.