“Fodbolde”

 

Du kan købe forskellige bolde, der kan hjælpe dig med, at løsne op for de knudepunkter der kan gemme sig i fødderne eller bindevævet. Læs nedenfor hvad de forskellige bolde er gode til.

 

 

Lille nubret bold  er god til at massere fødder og hænder. Der er luft i den, så den er forholdsvis blød og fungerer som en god begynderbold til at vække musklerne og stimulere blodcirkulationen. Den er derfor god til stort set alle slags fødder med eller uden problemer. Pris 40 kr. (Findes i sort & klar)

Lilla nubret bold er også god til at massere både fødder/underben, samt hænder/underarme. Det er en massiv hoppebold, så den er noget hård og til dem der kan tåle lidt mere. Den stimulerer også muskler, bindevæv og cirkulationen, men kommer også dybere ind til knoglerne. Pris 40 kr.

Lille hoppebold kan være god til at arbejde mere specifik i foden til eksempelvis nedsunken forfod og hælspore, samt ved knyster. Den er lille og massiv og derfor kan den ramme meget præcist, men den er derfor også meget hård. Pris 12 kr.

Pink bold er en massiv hoppebold i en god størrelse som er effektiv til at give et løft i foden, hvilket er super effektivt til en nedsunken forfod. Derudover er den god til at massere muskler i læg og haser, samt ryg, skuldre og nakke pga den gode størrelse, fasthed og overflade. Én af fysioterapeutens yndlingsbolde, som altid er med i tasken. Pris 40 kr.

Grøn minibold er en blød lidt større bold, der er fyldt med luft og som kan pumpes. Den er effektiv til at massere muskler og bindevæv i baller, lyske, ryg, bryst og skuldre og ikke alt for hård, men stadig effektiv. Den er også effektiv til øvelser for foden, så den bliver mere smidig, stærk og stabil. Du kan hente et hæfte med fodøvelser gratis her. Pris for én 100 kr et sæt á 2 180 kr.

Foden er Roden blyanten kan bruges til mange ting. Den er god til at massere musklerne i underbenet og under foden. Den kan også bruges til at stimulere foden ved at samle den op med tæerne eller skrive med foden😁👣. Blyanten er i sig selv også en rod, da den i enden er fyldt med frø, så den kan plantes og blive til enten basilikum, tusindfryd, cherrytomater, timian eller solsikke🌱.  Blyanten med vejledning koster 15 kr.